Matrassen 120 x 200 cm

Omdat ik op kamers ga ben ik opzoek naar Matras van 120 x 200 cm, omdat ik vorige week mijn tweepersoonsbed heb gekocht. Omdat ik graag een tweepersoonsbed wilde, maar niet gelijk de grootste maat wilde leek de maat mij het beste. Zeker omdat studentenkamers over het algemeen net heel erg groot zijn, is het net verstandig om voor een grootte maat te kiezen als die wel in jouw kamer past. Het komt namelijk best wel vaak voor dat jij van kamer wisselt tijdens jouw studententijd. Het kan dan best wel dat jouw volgende kamer een stuk kleiner is en dan is het zonde om een heel nieuw bed te moeten kopen. Daarom leek mij deze maat de perfecte maat voor tijdens mijn studententijd. Een vriendin van mij wilde deze maat ook, dus wij gingen samen op zoek op het internet.

Matrassen 120 x 200 cm

De perfecte maat

Samen met een vriendin van mij waren wij op het internet naar matrassen van 120 x 200 cm aan het kijken voor in onze nieuwe kamers. Wij gingen beide in de zelfde stad wonen, daar hadden wij heel erg veel zin in. Omdat wij nu beide een tweepersoonsbed hadden, konden wij soms bij elkaar komen logeren. Uiteindelijk kwamen wij op een webshop terecht waar zij een pocketvering variant in de juiste maat aanboden. Volgens mijn vriendin lag dat echt heel erg lekker, omdat het zich vormt naar jouw lichaam. Tot onze verbazing was het product heel erg scherp geprijsd. Wij besloten om er alle twee een te bestellen.

Matrassen 120 x 200 cm