Een Macbook air accu die net zo goed is?

Macbook air accuVandaag heb ik een interessant artikel voor mensen die gebruik maken van Apple producten. Ik ken veel mensen die een iPhone of Macbook hebben. Ik kreeg laatst dat ook de vraag of ik hier een artikel over wou schrijven. Met name waar je Apple accessoires kan kopen. Omdat ik zelf veel tijd online besteed en veel dingen online koop, herken ik de valkuilen. Niet alle webshops zijn even gebruiksvriendelijk en de service is niet overal hoog.

Wanneer jij op zoek bent naar Apple accessoires kan ik jou met zekerheid deze site aanraden, namelijk bizzix.nl. Zelf heb ik hier vorig jaar een nieuwe Macbook air accu. Helaas was de oude kapot gegaan. Toen ik ermee naar de winkel ging werd mij verteld dat de Macbook zelf geen schade heeft, alleen moest ik wel een nieuwe accu kopen. Omdat ik daar in de winkel de prijzen te duur vond, wou ik eerst online gaan kijken.

bizzix

Mijn opties bij deze webshop

iphone kabelToen ik dus terecht kwam bij Bizzix was het eerste dat mij op viel het enorme assortiment. Zij hebben echt alles van het merk Apple. Gelukkig hoefde ik alleen maar een Macbook air accu. Deze was overigens aanzienlijk goedkoper hier als in die ene winkel. Ik was dan ook erg verrast toen ik moest betalen. Ook was de site overigens erg gebruiksvriendelijk. En doordat zij een beoordeling van 8,9 van hun klanten hadden ontvangen, wist ik wel dat het hier goed zat.

Zij hebben overigens ook goedkope iPhone opladers. Toen ik nog een iPhone had, ging mijn kabel altijd vrij snel kapot. Je moet dan geen goedkope oplader kopen, hiermee breng je alleen maar schade toe aan je telefoon. Dit heb je in ieder geval niet met de producten van Bizzix. Omdat zij Apple supplier zijn, ben je hier altijd verzekerd van kwaliteit.